become a strongwoman

Become a Strong(wo)man ook in 2019

Evenals in 2018 komt Strongmanrun ook dit jaar weer met een?Become a Strong(wo)man pakket. Ook dit jaar is er weer beperkt plaats.

Become a Strong(wo)man

Er zijn dit jaar 100 plekken beschikbaar voor het programma van 100 dagen. Inschrijven kost 100 euro en daarvoor krijg je onder andere trainingen, kleding en schoenen voor.

Wil jij je goed voorbereiden op de StrongmanRun 2019? Zie je er tegenop om alleen te gaan trainen of weet je niet waar je moet beginnen? Wij gaan je helpen om jouw sportieve doel te bereiken!

Met een team van professionele trainers gaan we 100 mannen/vrouwen begeleiden bij het behalen van zijn of haar StrongmanRun doel!

become a strongwoman

Je wordt in 100 dagen klaargestoomd voor jouw persoonlijke afstand. Maar er is meer!! Je krijgt een exclusief StrongmanRun kledingpakket, Saucony trailschoenen, deelname aan de Kick-off sessie en 3 Xtreme Workouts en loads of waardevolle adviezen van onze partners over o.a. sport en voeding. Do we need to say more? – Strongmanrun

Inschrijven kan via deze link.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top