age groups leeftijdscategorie?n ocr series

Extra age groups OCR Series

Strong Viking heeft per direct de age groups voor de OCR Series aangepast. Er komen hiermee twee extra leeftijdscategorieen bij.

Extra Age Groups OCR Series

Omdat zowel het EK als het WK met dezelfde leeftijdscategorieen werkt en de OCR Series een officiele kwalificatie is voor beiden, is het wel zo logisch de age groups ook gelijk te houden. Daarom komen er een categorie voor 50-54 jaar en een categorie voor 55+ bij.

Meer video’s van Strong Viking zien? Bekijk ze hier.

Kalender OCR Series

De OCR Series gaan op 9 maart weer verder met de derde race van het seizoen. De complete OCR Series kalender vind je hier. Mocht je je tot die tijd vervelen, dan zijn er altijd nog de OCR Series Indoor Championships?op 26 januari.

Is het overwinnen van Strong Viking obstakels jouw specialiteit en ben jij daarnaast behendig en conditioneel sterk genoeg om ook combinatie obstakels aan te kunnen?

Het OCR Indoor Championship wordt georganiseerd in het nieuwe Strong Viking Lab in Cuijk, waar mannen en vrouwen in een knock-out systeem met elkaar de strijd aangaan om de felbegeerde titel OCR Indoor Champion. Naast de vele obstakels in het lab, wordt tijdens deze dag ook het conditionele aspect meegenomen door middel van roeien, rope climb, boxjumps, burpees etc. Dit zodat uiteindelijk de twee meest complete atleten overblijven. Aan het einde van de middag nemen de twee beste mannen en vrouwen het head-to-head tegen elkaar op in de grote finale! – OCR Series Indoor Championships


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top