slipstream

Slipstream: glijden zonder glijbaan bij Mud Masters

Hindernis nummer 5 van de 10 nieuwe Mud Masters hindernissen is bekend. Hij gaat Slipstream heten en het lijkt een grote glijbaan te worden, maar dan zonder de glijbaan. Het zal dus geen vervanging voor The Flyer worden, maar een extra obstakel.

Slipstream

Deze hindernis zit in alle drie de afstanden en dus ook als je de 6 kilometer loopt krijg je deze voor je kiezen. Al moet ik zeggen dat het meer een grote fun-hindernis lijkt dan een zware.?De eerste editie van Mud Masters in 2019 zal in het voorjaar plaatsvinden in de Haarlemmermeer en gaat tegenwoordig door het leven als “The Pyramid Edition.” Vond je Mud Masters of een andere run dit jaar helemaal te gek? Vergeet dan niet te stemmen op onze Awards.

Tip: Alle Mud Masters evenementen vind je op onze kalender.

slipstream
Slipstream, hindernis nummer 5 van Mud Masters

Tussenstand nieuwe hindernissen

Dit is er tot nu toe bekend;

  1. Capsize?(Onbekend in welke afstanden)
  2. Neverending Monkey Bars?(12 km / 18 km)
  3. Tyre Flip?(12 km / 18 km)
  4. Mud Massage (12 km / 18 km)
  5. Slipstream (6 km / 12 km / 18 km)

Reacties zijn gesloten.

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?