Strongmanrun 2019

Early Bird Strongmanrun en Strongsisterrun te koop

Sinds afgelopen weekend zijn de Early Bird tickets voor zowel de Strongmanrun als de Strongsisterrun weer te koop. Je koopt ze nu met 15 euro korting. Dus als je sowieso mee wilt doen moet je er snel bij zijn, want het aantal tickets is beperkt. Alle events vind je op onze kalender.

Inschrijvingen Strongmanrun 2019 open

Hieronder de persberichten van beide runs voor meer informatie.

DE MOEDER DER OBSTACLE RUNS

Sinds 2012 is de Fisherman?s Friend StrongmanRun de eerste obstacle run in Nederland. The original, dat is de StrongmanRun! De mooiste en een van de zwaarste obstacle runs van Nederland voert je over een uniek parcours dwars door de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal. Ruim 50 unieke, uitdagende obstakels, klimmen en klauteren, in de modder en door water; een feestje van start tot finish!!

DE RUN

Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden; 7, 12 of 21 KM. Daarmee is er voor iedereen een passende afstand en altijd een uitdagend parcours. De StrongmanRun staat garant voor een stukje ultieme sportbeleving: 50.000 man publiek, 7 hotspots met dj?s, speakers en duizelingwekkende obstakels. In de Start/Finish Area maken we een dikke afterparty met deelnemers ?n publiek!

De StrongmanRun is inmiddels uitgegroeid tot een mega-event met duizenden deelnemers aan de start en tienduizenden fans langs de kant. We slagen er ieder jaar weer in om een gezellige, sportieve sfeer te cre?ren, die door deelnemers en toeschouwers bijzonder wordt gewaardeerd.

INSCHRIJVEN MET EARLY BIRD KORTING

Inschrijven kan vanaf zaterdag 1 december; 12.00 uur individueel of als bedrijf op strongmanrun.nl! Let op we hebben een gelimiteerd aantal Early Bird tickets met ? 15,- korting beschikbaar. OP = OP!

Inschrijvingen Strongmanrun 2019 open

Op zaterdag 31 augustus staat de 5e editie van de StrongSissterRun in Hellendoorn op het programma. Deze jubileumeditie wordt spectaculairder en gezelliger dan ooit tevoren!!

Komend jaar kun je weer kiezen uit twee afstanden; een parcours van 5 KM of een uniek parcours van 10 KM. Welke run je ook kiest, beide routes gaan dwars door de bossen, weilanden en over de fikse heuvels van de Sallandse Heuvelrug. Reken er maar op dat je meerdere keren nat gaat worden en na de onvermijdelijke modderpoelen en schuimbaden van top tot teen onder de modder over de finish gaat!!

IT’S MORE THAN A RUN, IT’S A GIRLS DAY OUT!

Bij de StrongSisterRun gaat het niet om de eerste plek maar gaat het erom dat je een leuke dag met je vriendinnen, collega?s of sportmaatjes beleefd.

De lopers zullen zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur starten. In StrongSisterVillage zal vooraf en na de finish van alles te beleven zijn! De mannen mogen alleen mee om aan te moedigen want 31 augustus staan jullie in de spotlights! Met lekker eten, drinken, vele side events en een fantastische run. Komend jaar nog uitdagendere hindernissen en h?????????l veel modder en schuim!!

De StrongSisterRun is een aanrader voor alle vrouwen van Nederland, of je nu geregeld meedoet aan een obstaclerun of al jaren niet meer in de touwen bent geklommen. Deze run zorgt voor fun, nieuwe vrienden en een bak vol zelfvertrouwen!

INSCHRIJVEN MET EARLY BIRD KORTING

Inschrijven kan vanaf zaterdag 1 december 12.00 uur individueel of als bedrijf op strongsisterrun.nl! Let op; we hebben een gelimiteerd aantal Early Bird tickets met ? 15,- korting beschikbaar. OP = OP!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top