De Iron Viking Kalender voor 2019

Iron Viking Kalender 2019 bekend

Sinds 2014 organiseert Strong Viking al de Iron Viking. Vijf jaar geleden was het nog slechts ??n editie in een jaar. Komend jaar zijn het er al negen. De Iron Viking Kalender voor 2019 is intussen bekend.

Iron Viking Kalender

Met maar liefst negen edities in drie landen heb je komend jaar veel keus over waar je je Iron Viking gaat doen. De wedstrijd-versie zal weer tijdens de eerste Amsterdamse editie in mei zijn. De Ultra Viking is ook weer op dezelfde plek, namelijk in Keulen.

De Iron Viking is de zwaarste marathon ter wereld waarbij naast 42km en 100+ obstakels ook vele hoogtemeters overwonnen dienen te worden. – Strong Viking

[add_eventon_list number_of_months=”18″ event_count=”100″ etop_month=”yes” exp_so=”yes” ux_val=”4″ event_organizer=”2384″ ?hide_empty_months=”yes”]

Ben jij een obstacle runner, commando, ultra-runner, bootcamper/crossfitter, triatleet of andere allround sporter? Test je fysieke en mentale fitheid en verdien de meest gewilde medaille en tevens bieropener op aard! Let op, de maximaal te lopen tijd voor de Iron Viking is 7,5 uur, tevens wordt er een cut off tijd gehanteerd!?- Strong Viking


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top