korting down under obstacle run

10% korting Down Under Obstacle Run

Komend jaar is alweer de tiende editie van de Down Under Obstacle Run. Deze mud run in Nieuwegein heeft dit jaar meerdere afstanden en een kids run. Kijk hieronder voor onze 10% korting Down Under Run.

Down Under Obstacle Run

Op een uitdagend parcours van 6 kilometer, staan minstens 25 unieke obstacles op je te wachten. Verder is er voor de 9 km het parcours door de waterlinie route van Utrecht! Waan je terug in de tijd en trotseer de sloten en bunkers die destijds ons Utrecht verdedigde. Natuurlijk is er een extra uitdaging van 12 km voor de die hards die ook de waterlinieroute lopen. Naast de?Down Under Obstacle Run?is er voor de stoere kids van 8 tot 12 jaar (onder begeleiding) ook de vernieuwde?Down Under Kids Run?van 3 km.

Verzamel je ?mates? en ga samen de uitdaging aan of laat zien dat je alleen de wereld aankunt. Of je nu een geoefende ?mud runner? bent, voor de allereerste keer aan een Obstacle Run meedoet of zin hebt om lekker met je ouders/begeleiders te komen baggeren;?de Down Under Obstacle Run is voor iedereen! Challenge & fun gegarandeerd. – Down Under Run

Korting Down Under Obstacle Run

De tiende editie is op zondag 12 mei 2019 in Nieuwegein. Wil je je nou met korting inschrijven? Gebruik dan hier de code ocom10 voor 10% korting.

Meer info: Down Under Obstacle Run


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top