family-fit-indoor-survival-staphorst

Steeds meer Indoor OCR trainingsbanen

Een aantal jaren geleden kon je bijna nergens trainen voor je obstacle run. Met de komst van Flevonice, het OCTC en meer outdoor locaties begon er langzaam verandering te komen. Nu het echter winter wordt is het niet altijd even prettig om in de kou te trainen, hoe goed je kleding ook is. Gelukkig zijn er steeds meer Indoor OCR trainingsbanen.

Indoor OCR

Een van de allereerste indoor OCR locaties is Family Fit Indoor Survival, welke in 2016 de beste trainingslocatie van Nederland was. Ook Tough Ground in Almere was er al op tijd bij. Daarna kwamen er ook meer specfieke locaties zoals Obstacle Skillz, die zich ook wat meer op Ninja Warrior richt. Eerder dit jaar zijn er locaties als BOK Den Haag en het Strong Viking Lab geopend.

Het lijkt erop dat er nog veel meer locaties aan gaan komen. Op Facebook zien we steeds meer video’s van nieuwe locaties voorbij komen. Bijvoorbeeld deze Crossfit locatie in Utrecht die ook een indoor obstacle training course aan het bouwen is.

Alle (indoor) trainingslocaties vind je op deze pagina. Zelf een locatie toevoegen kan hier.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top