dsv

DSV verlengt 3-jarig hoofdsponsorschap VenloStormt

DSV ? Global Transport and Logistics – heeft zich voor de komende drie jaar als hoofdsponsor verbonden aan VenloStormt. De bestaande overeenkomst wordt daarmee verlengd en verder uitgebreid. Het logistieke bedrijf met hoofdvestigingen in Venlo blijft daarmee ook de naamgever van VenloStormt.

Beide partijen zijn enthousiast over de verlengde samenwerking. ?Voor DSV zijn samenwerking en oplossingsgericht werken belangrijke kernwaarden. Dat sluit heel goed aan bij de visie van VenloStormt. Dat zien we ook terug bij het enthousiasme onder onze medewerkers. In 2019 zullen we met maar liefst 200 mensen het parcours bestormen en ook een hindernis adopteren. De touwklim, waar samenwerking en jezelf overwinnen centraal staat,? zegt Patrick van Ulft, Managing Director van DSV Road Nederland.

DSV betrekt actief haar klanten en relaties bij het evenement. ?De speciaal ingerichte sponsorlounge op de Maasboulevard is ons afgelopen jaar uitstekend bevallen. Daardoor kunnen wij onze relaties uitnodigen in Venlo en ook de band met hen verstevigen. We hebben met de sponsorlounge een eigen plek om ons voor te bereiden op het evenement. Na afloop kan iedereen zich hier opfrissen en onder het genot van een hapje en dranken genieten van het evenement,? zegt Pieter de Ruijter, Sales & Marketing Director van DSV Road Nederland.

Naast het hoofdsponsorschap en deelname aan VenloStormt, is DSV ook de logistieke partner van VenloStormt. ?DSV verzorgt al vanaf het begin al het transport van de hindernissen. Ik ben heel blij dat onze samenwerking voor 3 jaar gecontinueerd wordt,? aldus Dennis Meens, voorzitter van VenloStormt. ?DSV is een betrouwbare partner die ons helpt met kennis en kunde om de groei van het evenement mogelijk te maken.?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top