Capsize

Capsize eerste nieuwe Mud Masters 2019 hindernis

Nu het seizoen voorbij is wordt het tijd om aan 2019 te denken. Jij denkt aan welke runs je wilt gaan lopen. Organisaties denken aan welke hindernissen ze toe kunnen voegen aan hun evenementen. Evenals vorig jaar maakt Mud Masters weer elke twee weken een nieuw obstakel bekend. We beginnen vandaag met de eerste, Capsize.

Capsize

De eerste hindernis gaat Capsize heten. Iets wat we in Nederland nog niet eerder gezien hebben. Het is een hindernis waar teamwork belangrijk zal zijn. Een perfecte hindernis voor Mud Masters dus. De eerste editie van Mud Masters is de 25e editie in hun bestaan. Inschrijven (met vroegboekkorting) kan via MudMasters.nl.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top