StrongSisterRun

StrongSisterRun 2018 – WE?VE GOT THE POWER

2.000 enthousiaste StrongSisters, fantastisch weer, 2 geweldige nieuwe routes en 30 uitdagende obstakels waren afgelopen zaterdag de ingredi?nten van de StrongSisterRun 2018.

Strongsisterrun 2018

WE?VE GOT THE POWER was het thema van deze editie en dat hebben de dames laten zien! Er is keihard gerend en grenzen zijn verlegd! Maar de focus lag vooral op een super leuke dag. In de feestelijke sfeer op het ?sportival-terrein? in Nijverdal konden de deelnemers en publiek, naast de run, genieten van food & drinks, diverse leuke side events, lekkere muziek en natuurlijk van het mooie weer. De StrongSisterRun blijft een aanrader voor alle vrouwen van Nederland. Of je nu geregeld meedoet aan een obstaclerun of al jaren niet meer in de touwen bent geklommen, de StrongSisterRun zorgt voor fun, nieuwe vrienden en een bak vol zelfvertrouwen!

De parcours? van 5KM en 10KM liepen over dwars door de bossen, over de Sallandse Heuvelrug en door het Reggedal. Meerdere keren werd een nat pak gehaald na de onvermijdelijke modderpoelen en schuimbaden! Op verschillende plekken waren leuke Hotspots gecre?erd met de meeste spectaculaire obstakels en vertier voor het publiek. De acht meter hoge Heutink Slide, de Eurol Dakartruck met Tim Coronel als supporter in de Diepe Zandkuil, de geweldige Univ? Bandenwringer, de JBL Climbing Water in het zwembad waren enkele van de grote publiekstrekkers!

Kortom, een geweldige dag waarvoor zeker geldt: IT’S MORE THAN A RUN, IT’S A GIRLS DAY OUT!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top