Strongmanrun weer groot succes

7.000 enthousiaste StrongmanRunners, fantastisch mooi weer, 3 geweldige nieuwe routes, ruim 40 uitdagende obstakels en tienduizenden mensen publiek waren afgelopen zondag de ingredi?nten van weer een supergave editie van StrongmanRun.

Strongmanrun 2018

De evenementenweide in Nijverdal werd omgetoverd tot een waar ?sportival-terrein? waar de deelnemers en het publiek konden genieten van de Start en Finish met daaromheen twee gave obstakels, food & drinks, verschillende leuke side-events, lekkere muziek en natuurlijk het prachtige mooie weer.

StrongManRun

Naast de bekende Strong-12 en The Original (21KM) was dit jaar de Super-7 nieuw. De drie parcours voerden de deelnemers ook dit jaar weer over een loodzware route over de Sallandse Heuvelrug en door het Reggedal, met tot wel 54 obstakels om onderweg te overwinnen. Zes Hotspots op het parcours, met de meest spectaculaire obstakels, werden geflankeerd met food & drinks en speakers om het publiek te vermaken. De acht meter hoge Heutink Slide, de Eurol Dakartruck in de Diepe Zandkuil, de geweldige Univ? Bandenwringer, de JBL Climbing Water in het zwembad waren enkele van de grote publiekstrekkers.

Bij de 7KM was Daphne Spreen de snelste bij de vrouwen en Pim Bakker bij de mannen. De 12KM is gewonnen door Elisa Mul en Bart vanden Bosch en bij The Original 21KM kwamen Titia van der Stelt en Tom Wagemans als eerste over de finish.

Kortom; De StrongmanRun 2018 was een groot succes voor zowel deelnemer als publiek. Op naar 2019!
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top