Strongmanrun gaat 50 deelnemers begeleiden en trainen

Heb jij altijd al gedroomd om de StrongmanRun te lopen? Maar zie je er tegenop om alleen te gaan trainen of weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit je kans. Doe mee aan het Strong(wo)man-programma. Deze zomer gaat een professioneel team van trainers, 50 mannen/vrouwen begeleiden naar hun StrongmanRun doel.

Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus

Er wordt een uitgebreid plan opgesteld om je in 50 dagen klaar te stomen voor jouw persoonlijke StrongmanRun doel. Je kan kiezen uit 7KM, 12KM en 21KM. Of je nu gaat voor de snelste tijd of het uitlopen van de run, maakt niet uit. Je uiteindelijke doel wordt definitief met je persoonlijke coach afgestemd. Vervolgens ga je met je eigen trainingsschema aan de slag en zijn er verschillende intervisiemomenten en gezamenlijke trainingen. 50 dagen later ben jij de strong(wo)man waar je op hoopte en verschijn je vol vertrouwen aan de start.

Meer info? Kijk hier:?https://www.strongmanrun.nl/become-a-strongwoman/


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top