Nieuw: de Buddy Run

De Buddy Obstacle Run is een sportief evenement, waarbij hindernissen gezamenlijk worden genomen.

In een prachtig natuurgebied nabij Zutphen, ligt het parcours dat loopt door bos en water. Tijdens de Buddy Obstacle Run krijg je te maken met diverse hindernissen en wordt je uitgedaagd om deze hindernissen te overwinnen.

Dat kun je alleen doen, maar het is natuurlijk veel leuker om dit met je vader, moeder, broers of zussen te doen. Of misschien wil je met vriendjes en vriendinnetjes deze wedstrijd samen aangaan. Het zou ook een heel origineel verjaardagspartijtje kunnen zijn of een sportieve familiedag.

Je kunt kiezen uit twee afstanden. Er is een 3 km parcours en een 7 km parcours.

Daarnaast is er een speciaal parcours voor jeugdige gehandicapte deelnemers. Zij leggen het Heldenparcours af van 2 km, waarbij zij worden geholpen door buddy’s. Als buddy sport je dus samen met gehandicapten, want wij vinden:

Vanaf 12 jaar mag je jezelf opgeven. Ben je jonger dan 12 jaar, dan moet je jezelf opgeven samen met een volwassene. Kan je niet wachten om je in te schrijven? Stuur dan een mail naar [email protected] of kijk gauw op onze website: www.buddyrun.nl en/of onze facebookpagina: https://www.facebook.com/buddyobstaclerun/.??Goed om te weten; Met dit evenement vragen wij meer aandacht voor de ziekte Batten.

Kinderen met Batten worden op jonge leeftijd rolstoelafhankelijk, verliezen het vermogen tot communiceren en hebben een levensverwachting tussen de 15 en 25 jaar. Er is (nog) geen medicijn en geen behandeling mogelijk voor deze ziekte. Samen kunnen we hier verandering in brengen door de extra opbrengsten via sponsoring van de deelnemers en/of andere acties voor 100% ten goede te laten komen aan wetenschappelijk onderzoek naar deze ziekte.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top