douchen

Kun je douchen bij een obstacle run

Na de gemiddelde obstacle of mud run kom je niet echt brandschoon over de finish. Zeker bij de wat meer modderige edities zit je van top tot teen onder modder. Is het dan eigenlijk mogelijk om te douchen na afloop? Of moet je met je vieze spullen de auto weer in?

Afspoelmogelijkheden

Bij de meeste runs zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf af te spoelen. Dat varieert van een koude tuinslang tot warme douchecabines. Veel runs zijn in de buurt van een recreatieplas, dus bij lekker weer kun je daar ook een plons in nemen om het zand van je af te spoelen.

Een rondje langs de runs

We zijn even een rondje langs de websites van een aantal grote runs gegaan om te kijken hoe het overal geregeld is.

Er zijn geen douches, maar je kunt je wel afspoelen na de finish in onze ?Car wash?.? – Mud Masters

Na de evenementen is het mogelijk om jezelf af te spoelen. Deze afspoelplaatsen zijn gescheiden voor mannen en vrouwen (uitgezonderd Family Edition), echter zijn er geen douchecabines aanwezig. – Strong Viking

Ja, er zijn ruim voldoende douches in de Runners Area. Dames en heren gescheiden. Volg de borden en hou op sommige momenten rekening met een kleine wachttijd. En wees gerust, ook voor de laatste Finisher is er warm water! – Strongmanrun

Er is een afspoelpunt op het terrein waar je na de run met warm water gratis kunt douchen. – Breakout Run

Nadat je via onze afspoel plek op het manege terrein je ontdaan hebt van de meeste modder kun je 100 meter verderop bij Deto Twenterand/Dos 37/Amecitia douchen. – Tot de nek in de drek

Bij enkele andere runs zoals de Spartacus Series en de Spartan Race konden we niets vinden over douches.

Kortom, afspoelen is altijd mogelijk, maar een warme douche komt niet heel vaak voor. Wil je weten of er bij jouw obstakelloop een warme douche is? Zoek hem dan op op onze kalender?en kijk in de veelgestelde vragen.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top