500 kilometer

Australier gaat voor obstacle run van 500 kilometer

Op de websites van Mudstacle en ObstacleRacers.com.au kwamen we dit verhaal tegen. Een Australi?r gaat voor een recordrace van 500 kilometer met 1.000 obstakels.

500 kilometer

Als een Mud Masters Marathon, Iron Viking of Spartan Ultra Beast niet genoeg is kun je altijd kijken naar een 24-uurs race zoals World’s Toughest Mudder. Bij de meest extreme lopers is het dan ook wel mooi geweest. Toch is er nu een Australi?r die nog een stapje verder wil gaan. De 61 jaar oude David Holleran is een loper die meer dan 25 Guinness World Records op zijn naam heeft staan en al meer dan 100 ultra-marathons heeft gelopen. Nu gaat hij voor een nieuwe uitdaging met een obstacle run van 500 kilometer.

Strafburpees

Voor deze afstand heeft hij een periode van 12 dagen uitgetrokken. Het zal plaatsvinden op een parcours van 15 kilometer dat dus meer dan 30 keer gelopen moet gaan worden. Uiteraard zullen er veel obstakels staan, zoals een zandzak van 30 kilo, muurtjes, cargo netten en meer. David is de obstakels zelf mee aan het bouwen. Hij gaat proberen alle obstakels elke ronde te halen. Lukt dat niet dan heeft hij zichzelf een straf van 10 burpees per hindernis opgelegd.

Goede doel

David doet dit niet alleen voor zichzelf, maar heeft er ook een goed doel aan gekoppeld waar je hem kun sponsoren voor deze bizarre tocht. Daarover kun je hier meer lezen:?https://give.everydayhero.com/au/dave-holleran/wizard/share


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top