obstaclebox

Trainingstools: ObstacleBox, Mobstacle en OCR Rig

Jaren geleden moest je om te trainen voor je obstacle run goed op zoek naar een geschikte locatie. De afgelopen jaren zijn er gelukkig steeds meer locaties bijgekomen. Deze kun je terugvinden op deze speciale pagina. De volgende stap die we zien zijn de speciale obstacle run trainingstools. Vandaag gaan we kort op drie nieuwe tools in.

Mobstacle MT-1

De Mobstacle MT-1?bespraken we eerder al kort. Het is een mobiele tool die je overal mee naar toe kunt nemen om te trainen. Handig voor trainers op locatie.

De Mobstacle MT-1 is gebaseerd op een?aanhanger. Deze aanhanger kan in ingeklapte toestand verplaatst worden achter een auto met een trekhaak. De MT-1 kan?binnen of buiten?geplaatst worden, om vervolgens binnen korte tijd om te bouwen tot een?solide?hindernisbaan. Deze hindernisbaan kan gebruikt worden voor trainingsdoeleinden, maar ook als parcouronderdeel voor een?obstaclerun.

Meer info: Mobstacle.nl

OCR Rig

Een ander product wat we vorig jaar al in het wild hebben gespot, bij de OCR World Finals, is de OCR Rig.

De OCR RIG is de ideale trainingsconstructie voor OCR (Obstacle Course Racing) in Nederland beter bekend als obstakel runs. De OCR RIG biedt sporters de kans om te werken aan grip en techniek en is daarom uitermate geschikt voor obstacle runners, survival runners en/of andere vormen van krachttraining. De OCR RIG is in samenwerking ontwikkeld door Urban Sky Obstacle Design Devision Europe, Strong Viking Obstacle Run & Nijha.

Meer info: nijha.nl

ObstacleBox

De nieuwste trainingstool is de ObstacleBox. De mannen van Bruggink en Rougoor, die bij menig obstacle run de hindernissen verzorgen, hebben deze tool gemaakt.

The ObstacleBox is the latest product from?Bruggink en Rougoor. A multi-functional training device that can be placed both indoors and outdoors and offers the versatility that every obstaclerunner, cross fitter, bootcamper and versatile athletes demand.

The ObstacleBox is available in various sizes, from 3x3m to 6x6m. All parts in the ObstacleBox are interchangeable with 1 click, so that every sports lesson can be arranged differently. The ObstacleBox is also easy to expand on all sides after placement. This way you can create the ObstacleBox yourself and adjust it to the available space.

Meer info: ObstacleBox.eu

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?