strongfamilyrun

Strongmanrun voegt Strongfamilyrun toe

Vroeger bestond de Strongmanrun uit ??n run in Hellendoorn. De afgelopen jaren is daar steeds meer aan toegevoegd. Een locatie in Rotterdam. Een afstand van 12 kilometer. De StrongSisterRun en het bijbehorende festival. Vandaag is bekend geworden dat er ook een Strongfamilyrun en een korte afstand van 7 kilometer komen in 2018.

Strongfamilyrun

De eerste Strongfamilyrun zal plaatsvinden op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei. De afstand is 3,5 kilometer en er zullen meer dan 20 hindernissen staan. Je kunt al meedoen vanaf 7 jaar oud.

Waar de Fisherman?s Friend STRONGMANRUN in de achtertuin van Rotterdam bekend staat voor de pittige obstakels en prachtige kilometers door het Lage ?n Hoge Bergse Bos. Zijn er nu twee nieuwe afstanden aan het repertoire toegevoegd. Naast de 12 en 21 kilometer op 13 mei, wordt er een 7 kilometer toegevoegd aan het scala van afstanden. De STRONG-7 gehouden op 10 mei staat garant voor 7 kilometers uitdaging met 20 unieke obstakels.

10 mei klinkt voor het eerst in de geschiedenis van de STRONGMANRUN het startshot voor honderden enthousiaste kinderen met hun ouders tijdens de STRONGFAMILYRUN. Doorsta als gezin 20 uitdagende, vieze en vooral leuke obstakels die het hart vormen van het 3.5 kilometer lange parcours. Meedoen kan al vanaf 7 jaar. De inschrijvingen voor Rotterdam zijn geopend en 21 januari om 12 uur opent ook de inschrijving voor Hellendoorn.

Meer info op onze kalender.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top