Mud Masters Weeze in 2018 twee weekenden

Afgelopen september bestond Mud Masters vijf jaar. Dat is gevierd tijdens de Biddinghuizen-editie op 23 en 24 september. Een heel weekend modder en obstakels. Naast Biddinghuizen kun je ook nog naar andere locaties van Mud Masters zoals Haarlemmermeer, Hamburg of de nieuwste editie in Burger’s Zoo. Daarnaast is er nog mijn persoonlijk favoriete locatie in Weeze. En daar pakken ze dit jaar extra groot uit.

Twee weekenden Weeze

Op de voormalige Air Force Base op Airport Weeze (net over de grens bij Nijmegen) organiseert Mud Masters al enkele jaren een van hun grotere events. Ook dit jaar kun je in Weeze weer meedoen op 5 en 6 mei. Dat weekend is er ook de nieuwe opzet van de 24-uurs race. Over deze Mud Masters 24 Hour Games lees je hier meer. Toch wordt het event dit jaar nog groter. De inschrijvingen gaan harder dan ooit en daarom hebben ze er voor gekozen om er nog een weekend aan vast te plakken. Op zaterdag 12 mei kun je dus ook meedoen aan Mud Masters Weeze. Inschrijven kan via MudMasters.nl.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top