Obstacleskillz

Foto’s Obstacleskillz, de nieuwste trainingslocatie

Misschien hebben jullie hem op Facebook al voorbij zien komen, maar er is weer een nieuwe trainingslocatie bijgekomen, Obstacleskillz in Purmerend.

Obstacleskillz

Obstacleskillz is het eerste indoor “Ninja Warrior” parcours van Nederland. Daarmee wijkt het iets af van sommige andere trainingslocaties die zich iets meer op OCR of survival runs richten. Dus minder touwen en hout. Toch is het een mooie plek om je voor te kunnen bereiden op je obstacle run? Wil je een keer gaan kijken? Check dan de openingstijden op de website?en ga kijken op de Van IJsendijkstraat 182 in Purmerend.

Foto’s Obstacleskillz

Zoals je kunt zien staan er flink wat (nieuwe?) hindernissen van Urban Sky. Hieronder in de diashow een korte impressie.

Eerste tryouts vanaf 27 november

Komende week gaat de locatie open met de eerste try-outs en zullen de eerste 100 bezoekers de baan kunnen gaan testen.

Maandag 27 November openen wij voor het eerst onze deuren voor de try-out met niemand minder dan Perry Oosterlee.

Perry Oosterlee heeft het eerste seizoen van Ninja Warrior Nederland gewonnen! Perry weet als geen ander wat het in houd om een echte Ninja Obstacle warrior te zijn! Onder leiding van Perry zullen wij de eerste 100 warriors op 27 November gaan testen! – Obstacleskillz.nl

Over Obstacleskillz

Bij Obstacle Skillz ligt de focus op sterker en fitter worden. Elke hindernis die je tegenkomt op het parkour daagt je opnieuw uit een stapje verder te gaan dan de vorige. Dit zorgt ervoor dat je jezelf continue kan verbeteren. Je doorzettingsvermogen wordt op de proef gesteld, je lijf leert sneller te schakelen tussen verschillende vormen van behendigheid en je cardiovasculaire gezondheid verbetert. Daarnaast is het fun-gehalte erg hoog wat het doorzetten een stuk makkelijker maakt. Het is Apenkooien on Steroids! Het is mogelijk individueel te trainen en om de concurrentie bij elkaar op te zoeken. Zeg nou zelf, hoe lekker is het om je persoonlijke record of dat van een ander te breken?! – Obstacleskillz.nl

Obstacleskillz

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven