strongman series

International Fisherman’s Friend StrongmanRun Series gepresenteerd

Vanaf 2018 presenteren de Fisherman?s Friend StrongmanRuns zich als een eenheid, onder de noemer de ?International Fisherman?s Friend StrongmanRun series?.

8 landen met 13 evenementen

Rennen door rijen publiek langs het parcours in Hellendoorn, de massastart met 13.000 StrongmanRunners?op het beroemde formule 1 parcours op de Nu?rburgring in Duitsland. Of genieten van de Ski Amade in Flachau, Oostenrijk of het uitzicht op de Franse alpen bij de winter editie in Villars-Sur-Ollon in Zwitserland. Wat te denken van een run door het prachtige natuur reservaat in Maasmechelen, Belgie? of de Night Sprint in Bibione, Italie??

Of ervaar de schoonheid van het hemelse Noorse landschap in Kristiansand of de uitgestrektheid van Zuid- Afrika in Paarl! The International Fisherman?s Friend StrongmanRun series biedt het allemaal.

strongman series

E?e?n internationale Hero ranking

Met het splinternieuwe concept International Fisherman?s Friend StrongmanRun series komt een internationale Hero Ranking.?Wat dat betekent? Elke StrongmanRunner die deelneemt aan e?e?n van de runs, wordt automatisch opgenomen in een apart klassement. De eerste run die meetelt vindt plaats in Zwitserland op 27 januari 2018.

Deze internationale ranking wordt gepubliceerd op de website strongmanrun.com.
De naam van de runs waar de deelnemer aan heeft meegedaan en de klasseringen worden in deze ranking opgenomen. Daarnaast kan elke StrongmanRunner Hero Punten verdienen, deze zullen ook opgenomen worden in de internationale ranking. Hero Punten kunnen verdiend worden met start, finish, de lengte van het parcours en ook voor deelname aan runs op bijzondere locaties. Ook de jongste en de oudste deelnemer kunnen Hero Punten krijgen.?De resultaten van alle deelnemers worden automatisch geu?pdatet en komen in de Hero Ranking te staan.

Bovenop de ervaring van deelname aan de unieke StrongmanRun evenementen en het behalen van Hero Punten, worden StrongmanRunners beloond met een gedenkplaatje. Afhankelijk van het aantal gescoorde punten ontvangen StrongmanRunners een rode, zilveren of gouden Hero gedenkplaat.

Kalender StrongmanRun Series

  • 27 januari: Zwitserland
  • 13 mei: Nederland
  • 26 mei: Duitsland
  • 9 juni: Duitsland
  • 14 juli: Oostenrijk
  • 2 september: Nederland
  • 8 september: Duitsland
  • 22 september: Noorwegen
  • 13 oktober: Zuid Afrika

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top