Tough Ground

Deze week gaat Tough Ground open

Deze week gaat Tough Ground in Almere open. Je kunt komende zaterdag naar de open dag komen. Meer info via dit Facebook-event.

Wat is Tough Ground

Michael-Robbert Brans en Dennie Dijkhuizen: ontmoet twee mannen met een missie. Een locatie met een indoor obstacle parcours in combinatie met crossfit. Waar je komt trainen, met of zonder beperking. Waar je hulp krijgt op alle fronten om je persoonlijke doelen te halen. Want sporten is voor iedereen en dat bewijst Tough Ground!
Tough Ground

Bart de Graaff Foundation

Tough Ground is een Bikkel onderneming en wordt gesteund door BTC en de Bart de Graaff Foundation (BDGF). De BDGF helpt Bikkels (in dit geval Michael-Robbert en compagnon Dennie ) met het starten van een eigen onderneming, omdat zij door hun ziekte of beperking niet altijd de zelfde kansen krijgen als gezonde ondernemers. De stichting biedt steun door middel van persoonlijke en zakelijke coaching, exposure en financieel advies. Niet alleen de foundation is betrokken bij dit project; Tough Ground heeft de steun van de NSGK (Nederlandse stichting voor het gehandicapte kind) en is een Reebok ambassadeurs bedrijf.

The Dutch Adaptives

Tough Ground is opgericht door Michael-Robbert Brans en Dennie van Dijkhuizen. Michaelrobbert mist zijn rechterbeen door kanker en weet als geen ander hoe het is om te sporten met een beperking. Hij zet zich nu in als ambassadeur voor diverse organisaties. Daarnaast maakt hij deel uit van het sportteam The Dutch Adaptives. Dit is een groep sporters met een beperking en 1 doel: Reguliere sport is voor iedereen en geen obstakel is te hoog.
Dennie van Dijkhuizen, vriend en mud buddy van Michael-Robbert, heeft na zijn diensttijd de overstap gemaakt naar justitie. Hij werkte bij het Intern Bijstands Team binnen een Penitentiaire Inrichting en een T.B.S. kliniek. Dennie heeft veel ervaring met bijzondere doelgroepen en zet zich graag in om ieder doel haalbaar te maken.

Opening

Na hard en intensief werk de afgelopen periode, zijn de heren trots u te mogen uitnodigen voor de offici?le opening op 28 september aanstaande. Niet alleen zullen we dan proosten maar Michaelrobbert en Dennie willen graag meer vertellen over Tough Ground. Vanaf 17.00 uur bent u welkom waarna wij om 18.00 over zullen gaan tot de offici?le opening die wordt verricht door de zus van Bart de Graaff, Mirjam de Graaff.

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top