EK 2018 ocrec

EK 2018 in Denemarken

Het derde EK OCR zal in 2018 plaatsvinden in Denemarken. Na Nederland 2016 en Nederland 2017 is het nu de beurt aan de Denen.

EK 2018

Het EK 2018 zal in hetzelfde weekend vallen als dat het dit jaar viel, 29 juni t/m 1 juli. Ook dit jaar weer een korte run, lange run en teamrun. Dat is zo’n beetje het enige dat hetzelfde blijft, want als we het persbericht lezen gaat alles zo’n beetje veranderen. Te beginnen met het logo. De organisatie is wederom in handen van een andere partij, namelijk DOCRA. De Deense OCR bond. De Europese bond EOSF gaat support bieden. De locatie is nog niet bekend.

Persbericht

The Danish Obstacle Course Racing Association (DOCRA) is proud to announce that the third edition of the OCR European Championships will be held in Denmark. The event will take place from June 29th ? July 1st 2018, and it will include a Short Course, Standard Course, Team Relay and an Open Course.

DOCRA is co-hosting the event in cooperation with a Danish municipality (yet to be announced) who has great experience in planning and hosting international sporting events and the city?s Sport & Event Department. The event will be supported by The European Obstacle Sports Federation (EOSF).

The combined forces of DOCRA, the municipality and the local governments support, experiences, professional qualifications and close partnership ensures a truly international event, all for the benefit of the 2018 OCR European Championships athletes.

It is a new organising team and the hosting of the event in a new country also represents a fresh start for the OCR European Championships. The hosting of such an event is a big opportunity and it comes with great responsibility. We want to emphasize that the experiences ? both the successes and the challenges ? of the previous editions will be taken into consideration. In addition, the 2018 Championships will present a number of adjustments and new initiatives including a reviewed Rulebook, time registration and a competition jury.

The venue is settled and will be announced in the near future.

The organising team of the 2018 OCR European Championships is looking forward to welcoming you in Denmark.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top