2 reacties op “Foto’s en reviews Down Under Obstacle Run”

  1. Goed bereikbaar, van de snelweg af en bijna direct is daar de locatie. Gratis parkeren en niet ver lopen naar locatie. Terrein is afwisselend met heuvels en volledig off-road, vooral gras. Kinderen kregen een medaille, volwassenen een zwarte handdoek met logo van down under erop. T-shirt kon je er los bij bestellen. Zelf heb ik voor deze run 29 euro betaald voor de 12 km. Zeker de moeite waard om een keer te lopen. Goede doorstroming van het parcours, bijna nergens wachten. Obstakels waren leuk en afwisselend. Enige verbeterpunt is dat het omroepen van de starttijden bijna niet te horen was vanwege de muziek. Voor de sfeer waren er hier en daar vuurtjes aangestoken in een olie vat.

  2. Super leuke runt voor jong en oud. Uitdagend parcours waar op het einde je kracht en conditie echt op de proef wordt gesteld. Zeker voor herhaling vatbaar en als je er vroeg bij bent is deze run ook zeer betaalbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top