Alle obstakels voor strong viking

Reviews Strong Viking Mud Edition

Hoe vonden jullie de Strong Viking Mud Edition? Laat hieronder je mening achter.

Foto’s


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

12 gedachten over “Reviews Strong Viking Mud Edition”

 1. krispijn koster

  Organisatie een dikke plus. warme douche. Verwarmde ruimtes. Much better then last year.

 2. De voorzieningen onderweg waren een stuk beter dan bij de voorgaande edities. Goede voeding ipv die standaard stukjes banaan en half energy/half water. Wat me wel een beetje tegenviel was de modder. Die was vorig jaar naar mijn beleving erger. Ook denk ik dat bij de wat nieuwere obstakels zoals sledge pull en conans wheel de volgende keer even gekeken moet worden naar het gewicht wat erop zit. Heb heel veel mensen er moeite mee zien hebben.

 3. Allemaal weer tip top!!

  Maar ik dacht dat we deelnamen aan de MUD editie……….Maar bijna geen modder gezien, jammer!!

 4. Precies andersom ervaren. Die powerbars krijg ik niet weg tijdens een inspanning. Heb de banaan erg gemist. Zelf de energy en het water maar gemixt, anders te zoet…

 5. En de raise the sail. Daar kon ik met m’n volledige gewicht aan hangen zonder dat die bal omhoog kwam.

  Met conans wheel en de sledge pull had ik helemaal geen problemen. Daar kan je ook meer bereiken met kracht/techniek.
  Bij raise the sail daarentegen: als de bal te zwaar is ivg met jouw lichaamsgewicht, dan beweegt ie gewoon niet.

 6. Deze mud run was helaas geen mud run. Ik heb weinig modder gezien. Er had best meer modder mogen zijn.
  Zeker omdat de temperatuur goed was. Vorig jaar was er wel veel modder/water en erg koud, wellicht dat het de rede was om voor minder water/modder te kiezen. Ik mist ook wel de obstakels die mijn lichte hoogtevrees kietelde.
  Verder was het prima georganiseerd. De snacks waren een stuk beter dan het stukje banaan. Ga zo door. De shirts zijn erg mooi. Top.. op naar de volgende.

 7. Tipje voor de organisatie voor raise the sail volgende keer: Zet er dranghekken voor waar je je schoenen tegen aan kan duwen als je op de grond ligt en aan het touw trekt. Net als bij de spartan Hercules Hoist. https://www.youtube.com/watch?v=ceROIJnf_xA. Nu hadden mensen van minder dan 70 kg moeite met het em omhoog krijgen ;).

 8. Het was weer leuk, ik heb me zeer goed vermaakt onderweg.

  Natuurlijk zijn er altijd opmerkingen:

  – Ik ben 1,91, Sommige obstakels zoals de monkeybars hangen voor mij niet hoog genoeg. Bovendien vind ik dat er onder de monkeybars wel iets als een modderpoel of koud bad moet zijn.
  – Ik miste de water obstakels (en ja ik weet dat er vorig jaar veel mensen onderkoeld waren, maar het was echt een stuk lekkerder weer nu).
  – Ik vind het altijd jammer als ik bijna schoon over de finisch kom. Het laatste obstakel moet wat mij betreft altijd een modder obstakel zijn, waarbij je gewoon tot je nek onder de modder zit.
  – Het was soms niet echt duidelijk aangegeven wat de penalty is als je een obstakel niet hebt gehaald.

 9. Die vergelijking is niet juist. Bij raise the sail kan je je nergens tegen afzetten (of toch moeilijk) waardoor de trekkracht hoofdzakelijk uit je eigen lichaamsgewicht komt.

  Das de reden waarom de sledge pull dan weer helemaal geen probleem is. Je zet je neer op de grond, zet je voeten tegen de opstaande aarden rand en dan kan je goed hard trekken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top