Combat Run 2015

Reviews Combat Run

Hoe vonden jullie de Combat Run??Laat hier je review en rating achter!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

6 reacties op “Reviews Combat Run”

 1. Kelly Brock

  Zeer mooi omgeving, loop en obstacles.
  Min punten: veiligheid (val netten ontbreken, mousse rond metalen constructies) en iets te weining drank posten.

 2. Hebben zelf de 10km gedaan en vond er zeker genoeg bevoorrading desondanks de hitte!
  Veiligheid kan mss beter maar omdatber nergens drukte was aan de obstakels vond ik dat zeker geen probleem. Heb me er tijdens de run niet aan ge?rgerd.

  Vonden het een super run, ni druk zoals concurrenten zoals spartacusseries etc. leuk bedachte hindernissen en super setting met dat fort! …. Komen volgend jaar zeker terug!

 3. Vond het weer geweldig, leuk gebruik van locatie met natuurlijk het ford. het spijtige vind ik wel weer dat er nergens een aanduiding is van hoever we al zitten (een markering van halverwege is toch minstens gewenst)

 4. Giles Ghesquiere

  IK vond het enorm goed georganiseerd, vriendelijke medewerkers en een prachtige locatie. Het fort waar we doorheen moesten is ook een zeer leuke beleving. De obstakels waren ook super. M.a.w. fantastisch. Tot volgend jaar !

 5. Giles Ghesquiere

  Die waren blijkbaar verdwenen door het hevige onweer de nacht voordien. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg als er geen kilometeraanduiding is.

 6. Originele en talrijke hindernissen, prachtige locatie, vriendelijke en goede organisatie, echt top!

Geef een reactie

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: