2 reacties op “Foto’s en review Run for our lives”

 1. Atilla Van Regenmortel

  Net zoals vorig jaar stond Disaster Run op mijn to-do lijstje. Het feit dat de wedstrijd nu ook een kwalificatiecwedstrijd is voor het WK deed de verwachtingen alvast gevoelig stijgen. En die verwachtingen werden ruimschoots ingelost! Wat een sprong heeft de run gemaakt tegenover vorig jaar…

  Het parcous was goed uitgebalanceerd met zowel fysieke obstakels als …mentale, zoals de leap of faith (een sprong van 4 meter of 6 meter – lopers hadden de keuze – in het diepe) of een tunnel vol rook met 0 zicht, en her en der banden en stoelen. Evengoed stak er een sandbag carry in – die best wel lang was 😉 – en een aantal klim obstakels. De lopers werden ook goed voorzien van verscheidene water obstakels. Twee kleine glijbanen, een eindje zwemmen na de leap of faith en sommige hindernissen werden voorzien van brandweerslangen, zodat de deelnemers zeker niet droog bleven.

  Sommige obstakels hadden duidelijk een update gekregen tegenover vorig jaar, wat we enkel kunnen toejuichen. Dit kwam ook de wachtrijen ten goede. Enkel bij “Dig deeper” stond er een kleine wachtrij, aangezien er slechts 2 personen per keer door konden kruipen. Een tip voor volgend jaar is om deze hidernis misschien wat breder te maken. Het toevoegen van de rig en een trench met wel h??l goede modder (lees: nogal vastzuigend spul) bezorgden het parcours de nodige pit, om nog maar te zwijgen van de bakken ijs (Ice Age)…

  Kleine tip nog voor de organisatie: plaats nog een waterobstakel voor het einde (na het meest modderige gedeelte). Ik zou niet degene willen zijn die de douches mag uitkuisen…

  Niet enkel de run is er op vooruit gegaan, maar ook de medailles en finisher t-shirts. Geen katoenen t-shirt, maar een technical shirt en een knoert van een medaille. Altijd leuk voor de meer materialistische mens onder ons… 😉

  Gezien de progressie die deze run heeft doorgemaakt kijk ik alvast uit naar de volgende editie.

 2. Superleuke run! Zowel voor beginners als gevorderde lopers! Heel veel variatie in de obstakels en vooral genoeg modder! Ook werden we verwend bij de bevoorrading! Ik ben er volgend jaar weer bij!

Laat een reactie achter

Scroll naar top