Mud Masters

Nieuw parcours en obstakels Mud Masters

Nog iets meer dan een week en dan het grootste obstacle running weekend van Nederland, van Europa, ter wereld weer voor de deur. Mud Masters belooft dit jaar op alle vlakken groter te worden dan ooit. Meer deelnemers, meer obstakels, meer modder en een extra parcours!

Parcours Mud Masters

Parcours

Dit jaar komt Mud Masters voor het eerst met een dubbel parcours. Er is een apart parcours voor de 6 kilometer, welke los staat van de 12 en 18 kilometer. Op deze 6 kilometer zullen de 24-uurs lopers de hele nacht rondjes lopen. De marathon-lopers zullen op het parcours van de 12 en 18 blijven.?Het parcours gaat verder over nieuwe terreinen. De?parcoursmariniers hebben nieuwe terreindelen verkend en verrassende paden en modderpoelen voor je gevonden.

Beast Lap

Verder krijgen de lopers van de 18 kilometer?een loodzware ?Beast Lap? voor hun kiezen. Dit is een ronde van?1300 meter met hindernissen? ?n een zandzak van 20 kilo!

The Flyer

We hebben er tijdens Mud Masters Weeze al kennis mee mogen maken, het nieuwe grote obstakel van Mud Masters. Hij komt nu ook voor het eerst naar Nederland; The Flyer.

Nieuwe monkeybars

De monkeybars?krijgen dit keer een verrassende “twist.” Knijp extra hard en laat je niet verrassen door de meedraaiende spijlen.

Trenches XL

Ook zijn de Trenches dit keer langer, dieper en modderiger?dan ooit. Mud Masters wil zijn naam natuurlijk zeker waar gaan maken.

Trenches

Mud Masters 24-uur

Dan is nog een selecte groep lopers die mee gaan doen aan de 24-uurs editie van Mud Masters. Er wordt gestart om 13.00 op zaterdag om 24 uur later te stoppen. De lopers zullen binnen de eerste zes uur het rondje van de 18 en de 12 moeten doen. Vervolgens worden te toegelaten tot het parcours van de 6 kilometer waar ze rondjes blijven lopen. Voor de veiligheid zal ’s nachts de Splash Jump uit het parcours gehaald worden, maar daar komen de Net Jump, Trenches en Mud Crawl voor terug.

 

Live volgen via Omroep Flevoland

Omroep Flevoland laat in het weekend van 26 en 27 september alles rondom dit evenement zien: live beelden op de Omroep Flevoland website, app, YouTube- en Facebook-pagina. Daarnaast wordt een live blog bijgehouden met reacties, foto?s en videoclips van het evenement. Op zondag 27 september is er een speciale TV-uitzending, live vanaf het Mud Masters parcours, een uitzending waarbij zeven camera?s voor de registratie zorgen. De uitzending begint om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Volg het via deze speciale pagina:?Omroepflevoland.nl/mudmasters

Festivalterrein

Startbewijzen

Mud Masters is compleet uitverkocht met zo’n 23.000 deelnemers, maar via onze DMM Marktplaats zijn nog een aantal tickets te vinden.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top