Toughest Amsterdam

Toughest komt naar Nederland

Toughest heeft bekend gemaakt dat het plannen heeft om Europa verder te veroveren. Deze grote run is al bekend van hun vele evenementen in Scandinavi? maar kijkt nu ook verder. Komend jaar is er al een evenement in London. Daarnaast zijn er plannen om in meerdere landen evenementen neer te zetten. En daar hoort Nederland ook bij!

Toughest

Toughest is een obstacle run van 8 kilometer met daarin maar liefst 40 obstakels. En niet de minste. Zo hebben ze een platinum rig, quarter pipe, lange ringen, een lange slide en veel grote obstakels. Daarnaast werken ze met straffen als je een obstakel niet haalt. Zo krijg je bij een aantal obstakels een strafronde van ongeveer 200 meter. Een aantal Dutch Mud Men heeft dit jaar meegedaan en de verhalen die we horen zijn allemaal bijzonder positief.

Toughest Amsterdam

Voorinschrijven

En nu zijn er dus plannen om naar Nederland te komen. De datum die ze gekozen hebben is 6 augustus 2016.?Het evenement gaat alleen nog niet 100% zeker door. Ze bekijken aan de hand van de voorinschrijvingen of er voldoende animo is.?We hebben even gesproken met Toughest over wat de plannen precies zijn. Het werkt eigenlijk heel simpel. Hoe meer voorinschrijvingen, hoe groter de kans dat het door zal gaan. Het?kost je helemaal niets en je krijg korting op je startbewijs als het evenement er komt.

[button color=”orange” size=”medium” link=”http://www.toughest.se/en/registration/pre-registration/” target=”blank” ]Voorinschrijven Toughest[/button]

 

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top