Mud Masters komt met een 24-uurs race; MM24

We hadden al de Mud Masters Marathon en Iron Viking, maar nu kan de getrainde obstacle runner nog een stapje verder gaan. Mud Masters presenteert tijdens haar evenement in Biddinghuizen op 26 en 27 september?2015 een revolutionair nieuw onderdeel: Mud Masters 24 Hours (MM24). Voor de eerste keer?in Europa worden obstacle runners uitgedaagd om in 24 uur zoveel mogelijk rondes van het?hindernisparcours af te leggen. Deelname is zowel individueel als in teamverband mogelijk.?In tegenstelling tot het reguliere evenement, is MM24 een wedstrijd. De verwachting is dat het?evenement veel internationale aandacht van deelnemers en pers zal krijgen.

24-uurs obstacle runs

De meest bekende 24-uurs race is natuurlijk World’s Toughest Mudder. Elk jaar vindt deze in de Verenigde Staten plaats en loop je hier korte rondjes over een speciaal parcours. In Europa komt er binnenkort een team-race van 24 uur, Toughest 24H Xtreme, waarbij je in teams van 4 een ronde van 1 kilometer?met obstakels gaat lopen. En nu is daar Mud Masters met de eerste 24-uurs obstacle run voor individuele lopers.

MM24

MM24 is een onderdeel van het al bestaande Mud Masters-evenement in Biddinghuizen,?waaraan op 26/27 september ongeveer 23.000 deelnemers zullen meedoen. Voor de MM24-deelnemers zal naast het reguliere parcours en start-/finishgebied een ‘MM24 Base Camp‘?worden ingericht waar zij kunnen rusten, slapen, eten en de nodige verzorging krijgen.?Aanvullende informatie zal vanaf vrijdag 26-06 worden gepubliceerd op mudmasters.nl.

Wil je zelf meedoen aan Mud Masters Biddinghuizen? Schrijf je dan hier met korting in. Wil je meedoen aan deze MM24? Dan kun je je vanaf 29 juni om 12.00 uur inschrijven.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top