Ultimate Crossrun

Win een teamticket voor de Ultimate Crossrun

Vorig jaar hadden we een leuke winactie voor de derde Ultimate Crossrun. Wie het meest gekke item meenam over het parcours kreeg een gratis startbewijs. Deze werd gewonnen door Danny die een kruiwagen met hooibaal meenam over de gehele route. Zwemmen met een kruiwagen en hooibaal bleek nog best lastig te zijn. Hoe hem dat verging kun je in de review van 2014 lezen.

Win een teamticket

Ook dit jaar zetten we deze traditie weer voort, maar nu net iets groter. We mogen nu van de organisatie nu iets meer tickets weggeven, maar daar staat voor jullie wel wat tegenover. Vijf personen die gezamenlijk het attribuut 12 kilometer lang off road meenemen winnen een teamticket voor 5 personen. Kruiwagen, boomstam, opblaasboot of wat dan ook. Het thema dit jaar is “Sporty 80’s / 90’s.” Dus wees creatief en laat hieronder je reactie achter.

De Ultimate Crossrun is op 30 augustus in de buurt van Den Helder.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top