Review Strong Viking Mud Edition

Korting Strong Viking Runs (5 euro)

Strong Viking is flink aan het doorgroeien. Ook al bestaan ze tijdens de komende Water Edition pas twee jaar, toch hebben ze al twee keer de titel “obstacle run van het jaar” gewonnen en organiseren ze dit jaar al 9 obstacle runs in Nederland, Belgie en Duitsland.

Korting Strong Viking

Wij mogen 5 euro korting aanbieden op alle Strong Viking edities. Met onze code SVOR191 krijg je deze als je je inschrijft. Kijk op de speciale Strong Viking pagina voor een overzicht van alle runs en om je in te schrijven.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top