Flevonice

[Video] Opening Flevonice met alle obstakels

Eerder schreven we al over de permanente baan met obstakels bij Flevonice. Afgelopen donderdag?was de offici?le opening van dit?vaste trainingsparcours bij Flevonice. Uiteraard waren wij hier natuurlijk bij. Naast een heerlijke barbecue in de zon wilden we natuurlijk graag een proefrondje lopen. We hebben de GoPro meegenomen om alle obstakels vast te leggen.?Bekijk hieronder de video met alle obstakels die er op dit moment staan op het 6 kilometerparcours.

Flevonice parcours

Onze video gaat over het parcours van 6 kilometer. Er is ook een parcours van 3,5 kilometer. Deze bevat iets minder obstakels, maar is zeker leuk om te doen. je zult in ieder geval voldoende modder en klimobstakels tegenkomen om eens goed te trainen. Naast de obstakels zit er ook een heel stuk water in waar je lekker kunt zwemmen. En koel je af? Dan kun je naderhand heerlijk warm douchen en aan de bar wat warms eten of drinken.

Zelf lopen bij Flevonice?

Wil je zelf over deze baan lopen??Tickets om deel te nemen aan het obstacle run parcours bij Flevonice zijn online verkrijgbaar via?Flevonice.nl of aan de kassa. Trainen kan op zaterdag en zondag en kost je 13,50 euro. De minimumleeftijd is 16 jaar.

Monkeybars Flevonice
De eerste van twee series monkeybars bij Flevonice

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven