stalen reus

Zaterdag breken we uit met 5.000 lopers

Komend weekend is het weer zo ver. Voor de derde keer gaan we proberen te ontsnappen bij Breakout Run. In 2013 en 2014 is het ons ook gelukt, dus met ons speciale Dutch Mud Men(senhandelaren) startvak moet het dit jaar ook helemaal goed gaan komen! Zeker nu we uitgedaagd zijn door Peter R. de Vries.

Breakout Run 2015

Het belooft weer een mooi feestje te worden zaterdag. We weten dat we dat wel aan de organisatie over kunnen laten. Dit jaar komen er ongeveer 5.000 deelnemers naar de Maashorst. Naast de dagrun is er dit jaar ook weer een nachtrun. Die vonden we vorig jaar zelf erg gaaf om te lopen. Dat geeft helemaal het gevoel van Prison Break met loeiende sirenes en zoeklichten. Het verschil met vorig jaar is dat er dit jaar in de nachtrun ook een stuk meer water zal zitten. Dit jaar is er ook voor het eerst ook een kidsrun.

Breakout Run

Nog meedoen?

De inschrijvingen zijn gesloten, maar je kunt op de dag zelf voor alle runs (dag / nacht / junior) nog kaartjes kopen. Ook op onze eigen Marktplaats hebben we een aantal kaarten staan.

Breakout Run

Ben jij er klaar voor?

Check onze tips & tricks om voorbereid aan de start te staan. Nog spullen nodig? Het Dutch Mud Men kraampje zal ook weer aanwezig zijn. Je kunt nu al bestellen en dan nemen wij je bestelling gratis voor je mee naar Breakout Run.

Breakout Run

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top