Parcoursverkenning Strong Viking Mud Edition

Parcoursverkenning Strong Viking Mud Edition

Vandaag hebben we weer een parcoursverkenning van de Strong Viking Mud Edition gedaan. We gaan nog niet alles verklappen, maar kunnen je wel al vertellen dat het koud en pittig gaat worden! Een aantal obstakels zijn zwaarder geworden, een aantal obstakels zijn langer geworden en er zijn een aantal nieuwe obstakels bijgekomen. Conclusie: een flinke belasting voor je bovenlichaam, een koud, nat en modderig parcours en veel obstakels. Wij hebben er zin in!

Laatste tip: lees even onze kledingtips en zorg dat je warme kleding meeneemt voor tijdens en na de run want het word fris?en het gaat waarschijnlijk regenen! Het gevaar van onderkoeling ligt dus altijd stiekem op de loer. Zorg er dus voor dat je niet te veel stil gaat staan als je nat bent en laat je katoenen spullen thuis.

Uiteraard zullen met ons Dutch Mud Men kraampje aanwezig zijn. Nog spullen nodig? Je kunt nog tot vrijdagmiddag bestellen en wij nemen het voor je mee. Natuurlijk?kun je ook op de dag zelf nog spullen uitzoeken.

Tot zaterdag!

Parcoursverkenning Strong Viking

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?