Thor's Lightning 2.0

Toch stroom bij Strong Viking – Thor’s Lightning 2.0

Vorige week konden we jullie melden dat Strong Viking stopt met alle huidige stroom-obstakels. Er was veel bijval voor het stoppen met de draadjes waar je doorheen moet rennen. Toch waren er wat bedroefde reacties van mensen die Thor’s Lightning zullen gaan missen.

Strong Viking reageerde toen al cryptisch dat ontwikkeling van een nieuw stroomobstakel waarvoor je kunt trainen gewoon doorgaat. En die ontwikkeling is blijkbaar in een stroomversnelling gekomen.

Strong Viking
Het cryptische antwoord van Strong Viking

Thor’s Lightning 2.0

Vandaag kunnen?we onthullen wat dit nieuwe stroomobstakel is. Hij blijft Thor’s Lightning heten, maar gaat er toch heel anders uitzien. Je hebt hier zelf in de hand of je dus wel of niet stroom krijgt. Je zult je goed moeten concentreren.

Kom je dus op volle snelheid aanlopen dan zul je hier in ieder geval je armen en handen onder controle moeten krijgen om geen stroom te krijgen. Dit klinkt inderdaad een stuk eerlijker dan willekeurig tussen stroomdraden heenlopen. Bekijk hieronder de test-video van Team Strong Viking.

En ondanks dat hij niet op het parcours staat ga je hem tijdens de Mud Edition in de 19 kilometer al tegenkomen. Haal je hem niet? Dan weet je dat bij Strong Viking de kans bestaat op burpees. Wij zijn in ieder geval enthousiast over dit obstakel en kunnen niet wachten tot volgende week zaterdag.

Inschrijven met korting kan nog steeds, dus wacht niet te lang! Meer nieuwe obstakels zien? Like dan de Facebook-pagina van Strong Viking.

Parcours Strong Viking Mud Edition 2015
Parcours Strong Viking Mud Edition 2015

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top