Tokkelbaan

Tokkelbaan in een obstacle run

We hebben al heel wat obstakels voorbij zien komen. Ook afgelopen weekend bij Mud Masters zagen we weer van nieuwe of vernieuwde obstakels in het parcours. Goed om te zien dat de evenementen blijven vernieuwen.

Tokkelbaan

Komend weekend in de Cheese Challenge in kaasstad Gouda en daar komen ze ook met een bijzonder obstakel. Tijdens deze run kom je onderweg namelijk een tokkelbaan tegen van 7 meter hoog en 30 meter lang. Heb je last van hoogtevrees dan wordt dit een pittige uitdaging.

Cheese Challenge

De Ronde Tafel Gouda en AV Gouda (Atletiekvereniging Gouda) organiseren op zaterdag 14 maart 2015 de allereerste Cheese Challenge Gouda. Deze unieke sportieve obstacle run voert de deelnemers over onverhard terrein, waar ze klimmuren, hooibalen, autobanden en andere hindernissen tegenkomen. Sportiviteit, teamwork en doorzettingsvermogen staan centraal bij deze challenge.?Er is ook een speciale kids run voor de kleintjes.

Rondom het Groenhovenpark worden drie parcours uitgezet; een kidsrun van 3 km (vanaf 8 jaar), een run van 7 km (vanaf 12 jaar), en een run van 12 km (vanaf 16 jaar). Naast individuele inschrijvingen kunnen deelnemers zich ook als team inschrijven.

De opbrengst van dit evenement komt ten goede aan Stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis, die daarmee een aantal familiesuites inricht. In deze ruimtes kan men in moeilijke tijden steun zoeken bij elkaar, de nacht doorbrengen of even verblijven tussen de bezoekmomenten. Daarnaast wordt met een deel van de opbrengst een nieuwe atletiekbaan voor AV Gouda aangelegd.

Inschrijven kan hier.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top