Battle of Thor

Battle of Thor nieuwste run Spartacus Series

Er wordt een vijfde run toegevoegd aan de Belgische Spartacus Series. Na de Spartacus Run, Battle of the Ardennes, Race Against Nature en Neptunus Run kun je nu ook meedoen aan de Battle of Thor. De eerste editie van de Battle of Thor vindt plaats op zondag 6 september in het Thor Park op de oude mijnterreinen van Waterschei (nabij Genk.)?Het parcours oogt zeer spectaculair en gaat richting de loodzware trails?van As. Ruim 15 hindernissen zullen gebouwd worden op het parcours, dat niet alleen op grondgebied Genk, maar ook door buurgemeente As loopt. Start en finish liggen in het Thor Park, in de schaduw van de oude schachttorens van Waterschei.

Race Against Nature
Race Against Nature, een ander evenement uit de Spartacus Series.

Battle of Thor

Battle of Thor is ontstaan uit een initiatief van JCI Genk, die het Thor Park als de ultieme locatie voor een obstacle?run zagen. Om het evenement alle slaagkansen te geven werd het opgenomen in de Spartacus Series en wordt het georganiseerd door Golazo sports in nauwe samenwerking met JCI Genk.?Als enige in de Spartacus Series wordt er bij de Battle of Thor naast een langer parcours?van 12 kilometer?ook een kortere afstand van 6 kilometer?aangeboden. Zo kunnen ook minder geoefende deelnemers meedoen aan een obstacle run.

 

We verwachten dat dit evenement snel volzet zal zijn. De Spartacus Series zijn immens populair. Op de vijf events zullen dit jaar ruim 35.000 lopers aan de start staan. Door het feit dat de beleving voorop staat en we van elk events iets unieks maken, staan lopers in de rij om deel te nemen. De locatie in Genk combineert het prachtige Thor Park met het natuurgebied en als erfgoed beschermde landschap rond de mijnterrils van As. Een gedroomde locatie voor iedereen die van lopen houdt. We zijn de Stad Genk, de gemeente As, de Agentschappen Natuur & Bos en Onroerend Erfgoed, Natuurpunt en het Thor Park dan ook erg dankbaar dat ze hun schouders onder dit project zetten. -?Greg Broekmans van Golazo sports

Inschrijven kan vanaf eind maart.?Er worden?slechts 4.000 deelnemers?toegelaten op de?12 kilometer en 2.000 deelnemers op de 6 kilometer. Starten gebeurt in kleinere groepen van 250 lopers om de 5 minuten. Meer info via Spartacus Series.?Finish jij in de vijf events van de Spartacus Series? Dan ontvang je in Nieuwpoort een?unieke Spartacus Series medaille en een unieke Spartacus Series sweater!

Check alle runs in Nederland, Belgie en Luxemburg op Obstakels.com/Kalender


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top