Worlds Toughest Mudder 2

Traangas bij Tough Mudder

Ondanks dat het nog steeds niet zeker is dat Tough Mudder naar Nederland komt houdt het de fanatieke obstacle runner toch zeker bezig. Eerder schreven we al dat Tough Mudder bezig was met traangas. Nu lijkt dat definitief door te gaan.

Traangas tijdens Cry Baby

Volgens het Amerikaanse Sports Illustrated?gaat het nieuwe 2015 obstakel bij Tough Mudder, Cry Baby heten. Een redacteur van dit blad heeft een hele serie nieuwe obstakels van Tough Mudder mogen testen (waar kunnen we ons aanmelden?). Tijdens dit nieuwe obstakel loop je door een tent met daarin traangas. Het blijkt wel om een mildere variant te gaan, maar het prikt nog steeds behoorlijk. We zijn erg benieuwd naar hoe dit in de werkelijkheid gaat zijn. Helaas komen niet alle nieuwe obstakels direct naar Europa. Dus of we ze laten dit jaar in Engeland of Duitsland al kunnen testen is nog onzeker.

Review Tough Mudder Houston Texas

 

Andere nieuwe obstakels

In het artikel worden nog veel meer hints gegeven over obstakels. Mooie nieuwe namen als Meat Slab, Ring Toss?en Cover Your Stumb?maken ons erg nieuwsgierig. Ook bestaande obstakels als Arctic Enema worden aangepast. In plaats van in een bak met ijsklontjes te springen, mag je er nu inglijden onder een hek door. Dit alles om het mentaal nog net wat zwaarder te maken. Verder waren er bestaande obstakels van World’s Toughest Mudder zoals Insane Bolt en komt de nadruk nog meer op teamwork. Bij Human Pyramid mag je op de schouders van?andere Mudders naar boven klimmen.

tough-mudder-injuries_feEn blijft de stroom?

Het meest controversi?le obstakel blijft toch wel alles met stroom. Uiteraard blijft de elektriciteit aanwezig bij Tough Mudder. Naast Electroshock Therapy en Electric Eel komt er nu ook The Electric Slide bij. De naam zegt al genoeg want je glijdt langs de draden met 10.000 volt. Wij kunnen niet wachten tot de vernieuwde Tough Mudder weer op de agenda?staat. Hebben jullie je al ingeschreven?


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top