Strong Viking

Dit weekend Strong Viking op RTL

Deze week hebben we de Obstacle Run van het Jaar award uitgereikt aan Strong Viking. Allemaal bedankt voor het stemmen! De award is gemaakt door onze eigen AMP Obstacle Runner Rudy de Jonge. Ook komend jaar kunnen jullie allemaal weer jullie mening achterlaten bij onze reviews en zullen we op zoek gaan naar de beste obstacle run van het land. Uiteraard zullen we weer bij alle obstacle runs in de Benelux aanwezig zijn.

Strong Viking bij RTL

Vandaag en morgen kun je beelden van Strong Viking zien tijdens het TV-programma Alles voor de Man. Een presenatatrice van dit programma heeft meegedaan met de Strong Viking Brother Edition. Ze werd hierbij ondersteund door een paar experts van Team Dutch Mud Men. Het programma is vandaag te zien op RTL7 om 16.30 uur en morgen om 16.00 uur.


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top