Last-minute kerstshoppen voor een obstacle runner

Kerst?komt snel dichterbij. Zoek je nog een cadeau voor je obstacle runner, maar weet je niet zeker of het op tijd binnen is? Kijk dan naar onze kadotips?en weet zeker dat je het op tijd binnen hebt.

Obstacle Race Magazine

Wij zijn fan van dit Engelse tijdschrift. Het magazine staat elke keer weer vol met reviews, tips, kledingstests en nieuws over obstacle running. De focus ligt wel op engeland, maar met alle runs die we daar gaan lopen komend jaar is het een mooi stukje voorpret. Speciaal voor ons nu met een 10% Dutch Mud Men kortingscode:?DMM10.

Bestel hier het abonnement

Kerstshoppen

Dutch Mud Men startvak

Wat is er leuker dan samen een obstacle run doen? Bij onderstaande grote runs is er een speciaal Dutch Mud Men startvak. Is het je eerste obstacle run? Loop dat met Dutch Mud Men en overwin alle obstakels. Ook als je er al heel veel gedaan hebt je zoekt een leuk startvak, schrijf je je in voor deze startvakken. Als je je via ons inschrijft krijg je nu ook nog eens vijf euro korting.

[checklist]

[/checklist]

E-books

Spartan Up, Obstacle Race Training, Down and Dirty en nog veel meer. Er zijn boeken vol geschreven over de ideale training voor een obstacle run. Een perfect cadeau voor het nieuwe jaar en de goede voornemens. Je kunt een boek kopen voor sinterklaas of laat ze zelf kiezen met een cadeaubon van Amazon.com of Bol.com.

Spartan Up


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top