Spetterend DMM nieuwjaarsduik

Het seizoen 2014 is ten einde en het duurt nog even voordat het weer gaat beginnen in 2015. Maar een obstaclerunner zou zichzelf niet zijn als?de?grenzen niet verlegd worden! Draai jij je hand niet om voor een beetje kou? Ga met ons mee naar een nieuwjaarsduik in Nederland op 1 januari 2015!

Nieuwjaarsduik

Locatie

Aangezien er overal in Nederland nieuwjaarsduiken zijn moet er bij jou in de buurt ook wel ??n zijn waar jij je goede voornemens voor het obstakel seizoen van 2015 in kunt laten gaan. Om toch zoveel mogelijk DMM / DMC te verzamelen om samen te spetteren, hebben we de nieuwjaarsduik van ’s Hertogenbosch uitgekozen door zijn centrale ligging in de Benelux. Maar ga jij liever met een grote groep DMM/DMC ergens anders een duik nemen? Geen probleem!! Maak dan wel een foto in je DMM/DMC shirt en stuur je foto in via Team Dutch Mud Men facebook pagina en zo laten we aan de rest van Nederland zien dat obstaclerunners geen last hebben van een beetje kou!!

Nieuwjaarsduik

Informatie

  • Taggen op twitter kan ook met #DMMDMCNYD
  • De nieuwjaarsduik in ’s Hertogenbosch in om 13:00 uur aan de Oosterplas,?hier de route.
  • Andere locaties vind je hier. Of kijk in je regionale krant voor een kleinschaligere duik.

We hopen zoveel mogelijk vanjullie te zien in ’s Hertogenbosch of we zien de foto’s tegemoet op Facebook. Aanmelden voor de duik in Den Bosch kan hier.Namens het team van Obstakels.com en DutchMudMen.com alvast een hele goede jaarwisseling toegewenst!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top