Unieke DMM startvakken @SV

Unieke DMM startvakken bij Strong Viking

Het was tijd om samen met de opper Vikingen om de tafel te zitten. Na vijf uur overleg in het oud Noors, is er een geweldige beslissing genomen! Eigen Dutch Mud Men startvakken bij elke editie van Strong Viking. Maar niet zomaar startvakken…

DMM startvakken

?Startvak Muddor

Onze eigen Dutch Mud Men startvakken bij alle Strong Viking edities zullen “Muddor” genoemd worden. Klinkt redelijk stoer! Bij elke editie zal dit startvak om 12:20 starten. Voor alle DMM, schrijf dit alvast in je agenda. Alle DMC hoeven dit?niet te doen, want die kunnen dit gewoon onthouden. 12:20 starten vinden wij perfect. We hoeven niet te vroeg op en als we allemaal gefinisht zijn kan het dak er af!

Strong Viking Varjagen

Alle afstanden in Muddor

Het komt vaak voor dat je niet helemaal dezelfde conditie hebt als je buddy. Dit startvak is hier perfect voor! Kies voor het startvak Muddor, dan kun je kiezen tussen de ?7, 13 of 19 kilometer.?Iedere deelnemer kan dus zijn of haar eigen?afstand bepalen om op deze manier toch samen met deelnemers?mee te lopen die voor een andere afstand hebben gekozen. Dit hebben wij eerder gehad bij een andere run, waar dit een groot succes bleek te zijn! Vanaf nu dus bij alle Strong Viking runs! Ooooraaah

Strong Viking korting

Korting

Hebben wij korting? Ja natuurlijk! Je betaalt de normale prijs voor de afstand die je gaat lopen, maar als je koopt via onze kalender?krijg je ?5,- korting! Deze korting is al van de prijs afgetrokken, wat betekent dat de prijs die je ziet voor alle startvakken en afstanden al inclusief de korting is. Dit is echter, nogmaals, alleen zo op onze site. Dus pak die agenda en blokkeer de data!

[button color=”orange” size=”big” link=”https://obstakels.com/kalender/” target=”blank” ]Alle Strong Viking Runs[/button]


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top