Twee jaar obstakels.com

Hoera, 2 jaar Obstakels.com!

Het is al weer twee jaar geleden dat Obstakels.com opgericht is. Na de Urbanathlon en Mud Masters van 2012 waren we zo enthousiast over obstacle running dat we dat aan iedereen in Nederland wilden vertellen. Aangezien we op internet helemaal niets konden vinden is Obstakels.com vastgelegd (ja, de .NL was al bezet / te duur). Veel meer dan een kalender, wat info en een paar tips stond er toen nog niet op.

Obstakels.com - Versie 1 - 2012
Obstakels.com – Versie 1 – 2012

2013 – Jaar 1

In 2013 zijn we eigenlijk pas echt begonnen. Dat was het eerste jaar dat de sport echt over kwam waaien en er veel nieuwe evenementen zijn ontstaan in Nederland. De kalender begon serieuze vormen aan te nemen, we zijn ons tips & tricks wat verder uit gaan breiden en het werd serieus tijd om de website onder handen te nemen. Begin 2013 is het Dutch Mud Men logo ook ontwikkeld en zijn we de eerste t-shirtjes met ons logo gaan verkopen.

2013
Obstakels.com – Versie 2 – 2013

2014 – Jaar 2

Ons tweede jaar heeft ons de huidige website gebracht. Er kwamen zoveel runs bij dat we tegenwoordig een tweede uitgebreide kalender hebben waar je wat specifieker kunt zoeken. Deze is nog niet helemaal perfect en komende weken zal het bijvoorbeeld eenvoudig worden om hier ook naar bijvoorbeeld kidsruns te zoeken. Verder hebben we een aantal nieuwe bloggers mogen begroeten en zijn we begonnen met onze eigen kortingscode bij steeds meer runs, zodat jullie nog meer leuke obstacle runs kunnen lopen.

Obstakels.com - Versie 3 - 2014
Obstakels.com – Versie 3 – 2014

2015 – De toekomst

We zitten nog vol met wilde plannen. Uiteraard krijgt de site een jaarlijkse update, wordt ons team van bloggers uitgebreid, gaan we onze competitie serieus lanceren en komt er nog iets nieuws aan. Over een aantal weken meer daarover! Voorlopig zijn wij druk met ons jaaroverzicht en komt binnenkort de obstacle run van het jaar verkiezing weer online. Mede door het WK obstacle running hebben we een duidelijk beeld waar de sport naartoe gaat en 2015 beloofd veel! Zien jullie overigens nog iets wat we niet goed doen of gewoon compleet vergeten zijn? Laat het achter in de comments hieronder of mail ons op [email protected].

Wij trakteren

Wie jarig is trakteert en dat gaan wij natuurlijk ook doen. De afgelopen weken hebben we ons Dutch Mud Men magazijn wat opgeruimd om plaats te maken voor de nieuwe 2015 collecties. Dit alles staat tegen scherpe prijzen in de outlet (mannen / vrouwen). Omdat we sinds 2012 bestaan krijg je alleen de komende dagen met kortingscode “2012” precies 20,12 % korting op de complete outlet. Op = op!

[button color=”orange” size=”big” link=”https://dutchmudmen.com” target=”blank” ]Shop nu met 20,12% korting[/button]

Bedankt voor jullie support de eerste twee jaren. Wij hebben heel veel zin in toekomst en zien jullie snel in de modder!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top