Zombierush

ZombieRush naar verbeterde locatie

Vandaag kregen we onderstaande persbericht van ZombieRush. Doe jij mee aan het evenement, stel je navigatie dan even goed in! Heb je je nog niet ingeschreven? Gebruik dan onze 10%-kortingscode hier.

ZombieRush pakt groots uit op nieuwe lokatie

Op 1 november a.s. wordt er in Nederland voor het eerst een uniek evenement georganiseerd: ZombieRush! ZombieRush is de eerste Nederlandse Zombie Run. Deze fun & obstacle run is niet alleen sportief, maar ook erg spannend en leuk! Op een nieuwe locatie wordt door lopers een spectaculair parcours afgelegd met uitdagende hindernissen waaronder een 7 meter hoge klimtoren en een pikdonkere ?creepy tunnel?. Bovendien loop je in het bosrijke gebied overal ?bloeddorstige? zombies tegen het lijf.?

ZombieRush zal plaatsvinden in het bosgebied ?de Vloeten? bij Soerendonk (gemeente Cranendonck). Dit in tegenstelling tot eerdere berichten waarbij is aangegeven dat de Fun & Obstacle Run vol zombies zou plaatsvinden op het militaire oefenterrein bij de Nassau Dietz kazerne in Budel.

ZombieRush

?Hoewel het niet zo bedoeld was zijn we heel erg blij met de nieuwe locatie? vertelt Harm de Laat, mede-organisator van ZombieRush. ?Jammer genoeg gelden er voor het natuurgebied bij de Nassau-Dietz kazerne dusdanig strenge eisen met betrekking tot milieuregelgeving dat het organiseren van een interessante ZombieRush vrijwel onmogelijk is. ?Op de nieuwe locatie hebben we een fantastisch parcours kunnen neerzetten waarin we onze fantasie de loop hebben kunnen laten gaan!?.

De nieuwe locatie is direct aan de A2 (afslag Maarheeze) en er is voldoende parkeergelegenheid gecre?erd op een grasveld. Aan de start van het parcours, op een speelwijde die ligt in het bosrijke gebied, zal een grote horecatent worden geplaatst waar toeschouwers het spektakel kunnen komen bekijken.

ZombieRush vindt plaats op zaterdag 1 November a.s. en duurt de gehele dag. Wil je meedoen als loper of als Zombie? Er zijn nog kaarten verkrijgbaar op:?http://zombierush.nl. Toeschouwers zijn welkom op 1 november vanaf 12.00u in de middag. Durf jij het aan?

Foto via Facebook ZombieRush

Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?