De obstakels voor het WK obstacle running

Komende zaterdag en zondag is het zo ver. Het eerste WK obstacle running in Cincinatti, Ohio in de Verenigde Staten. Een voorstelrondje van een deel van de Nederlandse delegatie heb je hier al kunnen lezen. Vandaag een slideshow van een aantal van de obstakels die al bekend gemaakt zijn.

Afgelopen week stelde onze WK-ploeg zich al kort voor. Intussen is een deel van de ploeg al in de VS in de hoop het parcours al te kunnen verkennen. Gelukkig heeft de organisatie zelf via de social media ook al behoorlijk wat tips gegeven. Hier een aantal obstakels die onze WK-gangers te wachten staan. We zullen onze berichten zoveel mogelijk van #DMMWK voorzien, zodat jullie ons hier kunnen volgen.
De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.
Scroll naar top