Strong Viking

Samen starten in ons speciale startvak bij de Brother Edition

Het naseizoen is weer in volle gang en afgelopen weekend was het weer een gezellig samen zijn van obstacle runners overal uit Nederland en Belgi?. Teamwork en het samen lopen zijn typische kenmerken van obstacle running. We zagen dat ook afgelopen weekend weer terug. Naast ons Team Dutch Mud Men?zagen we clubjes in dezelfde shirts lopen, van bootcamp vereniging tot vrijgezellenfeest. Strong Viking speelt daar later dit jaar nog verder op in met hun speciale Brother Edition.

Strong Viking Brother Edition

De Strong Viking Brother Edition is de spectaculaire afsluiter van het obstacle run seizoen 2014. Vikingen streden vroeger schouder aan schouder en dat idee wordt in deze editie daarom ook extra benadrukt. Obstakels waarbij samenwerking genoodzaakt is zullen meerdere malen terugkomen in het 7 kilometer, 13?kilometer en 19?kilometer parcours. We hebben op Facebook al wat spectaculaire (en koude) obstakels voorbij zien komen.

Run together as Brothers and get a band for life!

Dutch Mud Men Brothers

Omdat leden van Team Dutch Mud Men vaak samen de strijd aangaan tijdens een obstacle run is er een speciaal “Dutch Mud Men Brothers” startvak in het leven geroepen. Deze start om 12:00 uur. Hier kunnen Dutch Mud Men leden die de?7 kilometer, 13?kilometer of 19?kilometer willen lopen allemaal tegelijk starten in een wave! Neem je vrienden dus mee om ze kennis te laten maken met een obstacle run!

Win startbewijzen

Wil jij kans maken op twee gratis tickets voor jezelf en jouw Brother? Vertel ons met wie jij aan deze run wilt deelnemen en wat jullie Brothers maakt! Uiteraard mogen alle sisters ook meedoen 😉

p.s. grijp je naast de tickets, dan kun je je nog steeds met korting inschrijven.

Team Dutch Mud Men
Een plukje van Team Dutch Mud Men voor start
Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

7 reacties op “Samen starten in ons speciale startvak bij de Brother Edition”

 1. Sanne van Gelder

  Nathalie Pol, is mijn ‘sister’ in crime tijdens de obstakel runs. Wij hebben na Breakout chained te hebben gelopen nu onze eigen ketenen gemaakt met materialen uit een zeil en surf winkel. Vanaf nu zullen wij alle runs chained lopen.
  Dus het zou zeker tof zijn om ook de Brother zo samen te kunnen doen.

 2. voor deze run hoef ik geen kaarten te winnen, aangezien ik deze al heb, maar 2 “brothers” zijn zeg maar nog “bleu” en dit wordt hun eerste run, maar die doen 7k, als ik het goed begrijp mogen deze dus ook starten samen met ons in dit vak?

 3. Tino van Haalem

  Met me maatje David Krol , we zijn brothers for live samen in dienst gezeten , samen veel gezien , samen veel mee gemaakt en samen op uitzending geweest. Ondanks we ver bij elkaar vandaan wonen staan we altijd voor elkaar klaar. Nec temere nec timide

 4. Ik zou deze editie heel graag met mijn broer Roy Keuben willen lopen, ik ben al besmet met t obstakelrun virus 🙂 hij moet zijn eerste obstakelrun nog meemaken, Hoe gaaf zou t zijn om dit samen te beleven, En samen de finish dan over te komen!!Ik ben 25 oktober zelfs jarig dus dat zou een fantastisch verjaardag cadeau zijn dan!

 5. Ik zou deze graag met m’n vriend Dominique willen lopen. We kennen elkaar pas 5 maanden, maar we hebben al heel veel meegemaakt samen. Deze brother edition kan laten zien dat wij voor elkaar gemaakt zijn!

 6. Ik zou de Brother Edition 13K heel graag samen met mijn sister-from-another-mister Tarja lopen. We gaan de 28ste alvast oefenen op het terrein van de Mud Masters 😉

Laat een reactie achter

Scroll naar top