Strongmanrun

[Winnen] Een VIP-startplek bij de Fisherman’s Friend Strongmanrun

??n van de oudste obstacle runs in Europa is de Fisherman’s Friend Strongmanrun. Je kunt hem door heel Europa vinden en we zijn er zelf bijna altijd overal wel bij. Check onze reviews van de edities in Nederland, Belgi?, Luxemburg?en Zwitserland. Dit jaar is alweer de derde editie in Nederland en deze moet je wel een keer gedaan hebben. Als we kijken hoeveel deelnemers er dit jaar aan de start staan in Hellendoorn wordt het druk. Iets wat de organisatie anders doet dan de meeste obstacle runs is dat ze niet de hele dag door starten in losse waves, maar een soort massastart hebben. Voor de sfeer is dit fantastisch, nergens staan er zoveel mensen tegelijk jou aan te moedigen. Afgelopen jaar bleek wel dat er dan soms rijen kunnen ontstaan bij de obstakels. Nou mogen wij namens de organisatie iets weggeven waarmee je daar geen last van zult hebben.

Win een First Fifty polsbandje

Win nu ??n van de tien First Fifty polsbandjes. Daarmee mag je helemaal voorin, direct na het lint, starten als een VIP. Je hoeft dus niet tussen de rest van de deelnemers te wachten, maar kunt direct uit de startblokken vlammen over het vernieuwde parcours. Let wel op, je wint dus geen startbewijs, maar een bandje waarmee je voorin mag starten. Je startbewijs dien je dus zelf al gekocht te hebben (of nog te kopen.)

Wij zien op de website al heel veel mooie obstakels staan, dus kunnen niet wachten! Vink in de poll hieronder je favoriete obstakel aan en misschien win jij wel een polsbandjes.

[button color=”orange” size=”big” link=”https://apps.facebook.com/my-polls/strongmanrun” target=”blank” ]WINNEN[/button]

Spullen nodig voor je volgende run? Kijk dan bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Scroll naar top