Modderige Trouwerij

Modderige Trouwerij

Dan verklaar ik u nu tot vieze?man en?modderige?vrouw. U mag de bruid een modderige kus geven!

Zin om op een andere manier te trouwen of je partner nog net voor het huwelijk van smetvrees af te helpen, dan is dit DE oplossing. Trouwen tijdens de Fisherman’s StrongmanRun kan.

Modderige Trouwerij

StrongmanRun modder?trouwerij

Ben je dan echt officieel getrouwd nadat je de run hebt uitgelopen? Ja! Je gaat van start als ongetrouwd, schoon en goed gemanierd stel. Op weg naar ??n van de twee offici?le trouwlocaties verander je in een vies stel dat ervan houd om modder naar elkaar te gooien. Hier wordt je gehuwd door een ambtenaar van de burgerlijke stand, die je ook zelf mag kiezen. Deze ambtenaar zal het stel in een modderig huwelijk leiden, wat kan op twee verschillende locaties. De Budde en de Wilgenweard in Nijverdal.

Modderige Trouwerij

Hoe

33 obstakels staat het stel in de weg om “echt” gelukkig te worden, verdeeld over 21 km. Uiteindelijk wordt de bruid over de finish getild, in waarschijnlijk niet meer geheel witte kledij. Tijdens de 10 minuten durende huwelijksvoltrekking, zijn alle vrienden en familie welkom. Misschien leuk om zoveel vrienden en (schoon) familie over te halen om mee te lopen, want op deze dag mag je iedereen een lekkere modderknuffel geven!

Modderman en Moddervrouw

De organisatie van?Fisherman’s StrongmanRun maakt geen grap, dit gaat echt gebeuren! Twijfelde je aan trouwen in Vegas of willen jullie op een originele manier trouwen? Neem dan contact op het de?Fisherman’s StrongmanRun door middel van een mail naar [email protected] . Voor meer informatie kan je kijken op de Strongman website.

[button color=”orange” size=”big” link=”http://www.strongmanrun.nl/trouwen-bij-de-fishermans-friend-strongmanrun/” target=”blank” ]Meer info[/button]


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Geef een reactie

Scroll naar top