Parcours Water Edition

Parcours WK kwalificatie bekend

We lezen steeds meer mensen die toch een poging voor kwalificatie voor het WK obstacle running willen wagen. Een aantal heeft de strenge kwalificatie bij Mud Masters net gemist (er waren geen leeftijdscategorie?n) of kon op die datum niet. Wil je je in Nederland kwalificeren, dan kan dat alleen nog tijdens de Strong Viking Water Edition op 14 juni in Wijchen.

Kwalificeren?

Wil je voor kwalificatie gaan, dan dien je je in te schrijven in startvak ODIN. Dit startvak is voor de 19 kilometer en start om 10.00 uur.?Voor de OCRWC plaatsen zich de eerste 10 mannen en eerste 10 vrouwen per leeftijdscategorie. De categorie?n zijn:

  • 18-24 jaar
  • 25-29 jaar
  • 30-34 ?jaar
  • 35-39 jaar
  • 40-44 jaar
  • 45-49 jaar
  • 50+

Wil je meedoen,?schrijf je dan snel hier in, want de deelname is beperkt. Heb je je al ingeschreven door bijvoorbeeld een passe-partout aan te schaffen, dan kun je de organisatie mailen om te wisselen van startvak.

Het parcours

Vergeleken met de Water Edition van vorig jaar zijn er?meer dan de helft nieuwe obstakels. Ook de Mud Area ontbreekt natuurlijk niet! Ze gaan dit keer optimaal gebruik maken van de skiberg, door het parcours er zo?n stuk of 7 keer overheen te laten lopen. Zorg dus echt dat je flink getraind aan de start staat wil je je kwalificeren.

Parcours Strong Viking
Opklikken voor hoge resolutie

De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

Laat een reactie achter

Scroll naar top