Wie gaat er mee naar de Utopia Obstacle Run?

De meeste van jullie zullen het TV-programma Utopia?op SBS vast wel kennen. Op een afgeschermd terrein ergens in ‘t Gooi wonen 15 mensen een jaar lang samen om hun ideale samenleving te bouwen. Afgelopen maand zijn we langs geweest in Utopia omdat inwoner Joey met een paar andere inwoners een obstacle run wil organiseren. We hebben gezellig koffie gedronken, zijn het parcours rondgelopen en hebben al wat obstakels in aanbouw gezien. Op zaterdag?31 mei is er een obstacle run met afterparty op het terrein van Utopia.

Wat kun je verwachten?

Obstacle run

De utopia Obstakel Run bestaat uit verschillende hindernissen als klimmen, tillen, rennen, springen en tijgeren. Over een slingerparcours op het Utopia-terrein zijn de hindernissen uitgezet en bij elk obstakel staat een Utopiaan om je aan te moedigen en de veiligheid te garanderen. Een rondje in ongeveer ??n kilometer mag je zes keer lopen. Verwacht geen megagrote obstakels zoals bij de hele grote runs, maar kleinschalige obstakels die door de inwoners zelf gebouwd zijn. Het is een bosrijk terrein waar de inwoners wat leuke dingen gemaakt hebben. Hieronder hebben we een paar foto’s van wat je kunt verwachten.

Na 6,5 kilometer afzien staat er een brandweerwagen klaar om iedereen schoon te spuiten. De stralen staan voluit en je bent de ergste modder zo kwijt. De muziek gaat aan en het feest kan beginnen.
Op het terrein is een fotograaf aanwezig en de foto’s worden gratis op internet geplaatst. De aftermovie krijg je ook gratis en twee dagen na het evenement wordt de run en het feest uitgezonden op SBS6.

Kaartjes voor de obstacle run + afterparty kun je kopen via Vakantieveilingen.nl

 

Afterparty

Vanaf 15:00 tot 21:00 is er een knalfeest met het thema “Green”. Het terrein is versierd op de Utopia manier met mooie en stoere attributen. Verder zijn verschillende stands voor Food en horeca en in de loodsdeuren staat een groot?podium met DJ’s als De Rotjoggies. Er zullen ongeveer 400 gasten op het feest afkomen.

Kaarten voor alleen de afterparty kun je hier kopen in de Utopia Webwinkel en kosten 19,95.

Obstakel party

 

Winnen! Wie gaat er met ons mee?

Wij mogen van Joey een aantal?kaartjes weggeven. Wie wil er dus met ons mee naar Utopia? Laat hieronder in de Facebook comments of normale comments een reden achter waarom jij een kaartje zou moeten winnen voor de Utopia Obstakel Run!


De beste spullen nodig voor je volgende obstacle run, mud run of trailrun? Shop dan snel bij Dutch Mud Men en gebruik kortingscode OBSTAKELS voor een extra korting op je bestelling.

2 reacties op “Wie gaat er mee naar de Utopia Obstacle Run?”

  1. Harm Groenendijk

    Ik wil wel een kaartje winnen omdat in mijn Utopische wereld het leven een groot obstakel is die overwonnen moet worden. Nu mud is but!

Geef een reactie

Scroll naar top
%d bloggers liken dit: